Antique Market este un târg de antichități care este organizat anual în București, în incinta Romexpo.

Organizatorii îl proclamă drept singura expoziție de amploare cu obiecte de artă și antichități din sud-estul Europei. În publicul țintă se încadrează colecționarii și anticarii din toată România, care aleg să participe fie în postura de expozanți, fie ca vizitatori.

În realizarea acestui eveniment s-a pornit de la premisa că aproximativ 5% dintre români se află în posesia unor obiecte sau a unor colecții de obiecte valoroase. Pe website-ul lor, antiquemarket.ro, sunt prezentate argumentele care te pot ajuta să te decizi dacă vrei iei parte la eveniment prin închirierea unui spațiu și prezentarea propriilor colecții, ori pentru achiziționare.

Categoriile de obiecte prezente în mare parte în cadrul fiecărei ediții sunt: Mobilier de epocă, Arta Plastică, Tipărituri, Obiecte personale și de colecție, Obiecte muzicale și vehicule de epocă. Perioada de desfășurare a târgului este de obicei la începutul lunii aprilie.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.