TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Va rugam sa citiți acești termeni și condiții cu atenție înainte de folosirea site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită din partea dvs. a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate în această pagina, care reprezintă înțelegerea (contractul) între părți. Serviciile furnizate de acest site sunt rezervate persoanelor cu vârsta peste 18 ani sau minorilor cu vârsta de peste 14 ani care au consimțământul părinților de a utiliza acest site.

Termenii și Condițiile de utilizare prezentate aici se aplica site-ului www.magazinuldeantichitati.ro/anunturi (denumit în continuare www.magazinuldeantichitati.ro). Orice persoană care accesează acest site trebuie să citească Termenii și Condițiile prezentate aici, înainte de accesarea site-ului, și va trebui sa le accepte fără alte limitări sau rezerve. magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și Condițiile. Utilizatorul site-ului confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate aici, vă rugăm să încetați utilizarea acestui site.

REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

 • Datele solicitate la înregistrare (nume, numar telefon, email, localitate) sunt cerute strict pentru a facilita interacțiunea dintre vânzător și cumpărător
 • Aceste date sunt salvate și utilizate pe o perioada nedeterminată, acceptată de către utilizator la înregistrare, acestea fiind publice (cu excepția adresei de email, și opțional ascunse pentru numărul de telefon la cererea utilizatorului la înregistrare), și devenind inaccesibile la ștergerea contului (dar păstrate / arhivate pentru posibile cazuri excepționale – exemplu fraude)
 • Datele personale introduse în descrierea anunțurilor (nerespectând regulamentul magazinuldeantichitati.ro) indexate de către părți terțe (motoare de căutare) care apar în continuare pe pagini externe nu pot fi subiecte de plangere împotriva magazinuldeantichitati.ro
 • DPO – Data Protection Officer: Sebastian, sebastian@magazinuldeantichitati.ro

INFORMAȚII PERSONALE
Prin accesarea acestui site sunteți de acord cu faptul că echipa magazinuldeantichitati.ro are dreptul de a insera numele și alte informații cu privire la client, rezultate în urma utilizării serviciului de către client, într-o bază de date computerizată, în următoarele scopuri:
a. pentru utilizarea acestor date de către magazinuldeantichitati.ro în scopuri de vânzări și marketing;
b. în scopul prevenirii sau detectării infracțiunilor sau fraudelor;
c. pentru posibilitatea de a oferi informația colectată de la client și altor furnizori de servicii sau produse care, în opinia magazinuldeantichitati.ro, ar putea prezenta interes pentru client.

ȘTERGEREA CONTULUI
Ștergerea conturilor create pe site-ul www.magazinuldeantichitati.ro se realizează din meniul „Setări” –» „Șterge contul” prin inactivarea contului (setarea produselor la status-ul „Vandut” și setarea contului ca „Privat”), prin aceasta modalitate clientul devine inactiv și indisponibil pentru a fi contactat direct de către vizitatorii site-ului. magazinuldeantichitati.ro are dreptul de a păstra informația prezentată pe pagină de către clienți pentru a menține funcționarea optimă a paginii.

ȘTERGEREA DATELOR PERSONALE
Ștergerea datelor personale asociate contului se realizează prin trimiterea unei cereri prin Formularul de la CONTACT menționând cererea de a se șterge aceste date. ATENȚIE! Ne menținem dreptul de a păstra informații relevante necesare pentru a depista anumite acțiuni frauduloase chiar și retroactiv.

PUBLICAREA ANUNȚURILOR
Utilizatorii site-ului www.magazinuldeantichitati.ro își asumă în totalitate răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate, precum și pentru interacțiunile de orice fel pe site, și declară că acestea sunt corecte și complete, că informațiile furnizate pentru publicare corespund cu realitatea și că nu încalcă drepturile altor utilizatori sau ale unor terțe persoane.
Prin trimiterea informațiilor spre publicare către www.magazinuldeantichitati.ro, utilizatorul declară că este de acord în totalitate și necondiționat cu prevederile acestor Termeni și Condiții prezentate aici, fiind pe deplin de acord că, în cazul în care nu le respectă întocmai pe acestea, poate sa fie tras la răspundere conform prevederilor acestora.

PROMOVAREA NUDITĂȚII ȘI CONȚINUTULUI SEXUAL

 • Este interzisă promovarea conținutului sexual și a nudității pe pagina www.magazinuldeantichitati.ro deoarece unele persoane din comunitatea noastră pot fi sensibile la acest tip de conținut.
 • Pozele cu picturi / tablouri nud vor fi mascate pe părțile erotice cu dungi negre pentru a acoperi nuditatea.
 • magazinuldeantichitati.ro își menține dreptul de a ignora promovarea acestor anunțuri, chiar dacă sunt promovate cu plată.
 • magazinuldeantichitati.ro își menține dreptul de a șterge aceste anunțuri (chiar promovate cu plată) pentru a menține funcționalitatea optimă a site-ului respectând Termenii și Condițiile Google.

DREPTURILE ȘI RESPONSABILITĂȚILE UTILIZATORILOR

 • Utilizatorii sunt responsabili pentru acuratețea și veridicitatea informațiilor furnizate în anunțurile lor.
 • Utilizatorii au dreptul să solicite modificarea sau eliminarea anunțurilor lor în orice moment.
 • Utilizatorii sunt de acord să nu posteze conținut care este fals, înșelător, defăimător sau care încalcă drepturile altor persoane.

UTILIZAREA PROGRAMELOR DE INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

În scopul îmbunătățirii descrierilor anunțurilor postate de utilizatori, magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul de a utiliza programe de inteligență artificială pentru a extinde și optimiza conținutul anunțurilor. Utilizatorii sunt astfel informați că descrierile anunțurilor lor vor fi păstrate în forma lor originală. Suplimentar, este posibil să fie adăugată o descriere generată artificial, care să asigure o prezentare mai detaliată și mai atractivă a produselor. Acest proces are scopul de a îmbunătăți vizibilitatea și eficiența anunțurilor pe site. magazinuldeantichitati.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau inadvertențe care pot apărea în descrierile anunțurilor, inclusiv cele generate de programele de inteligență artificială. Utilizatorii sunt încurajați să verifice și să actualizeze periodic informațiile din anunțurile lor.

RECLAMATII
www.magazinuldeantichitati.ro este un domeniu de găzduire a produselor oferite spre vânzare, fără drept de proprietate asupra acestor produse. Recomandăm Cumpărătorilor să solicite toate informațiile necesare de la Vânzătorii produselor înainte de a efectua orice plată. Reclamațiile sau litigiile ulterioare achizițiilor nu vor implica www.magazinuldeantichitati.ro și se vor rezolva exclusiv între Cumpărator și Vânzător.

LOGIN CU FACEBOOK
Butonul Autentificare cu Facebook este folosit pentru autentificare sau înregistrare fără a mai fi nevoie de completarea numelui și a adresei de e-mail. Practic, se realizeaza validarea identității de prin intermediul Facebook. Prin click pe Autentificare cu Facebook ne acordați accesul numai la numele și adresa dvs. de e-mail așa cum le-ați înregistrat pe Facebook. De asemena pe aceasta adresa de e-mail vă vom trimite mesajele esențiale pentru a avea o experiență plăcută pe pagina noastră.

Pentru funcționarea corectă a procesului de comenzi vom salva: numele și prenumele, adresa de e-mail, localitatea și telefonul dvs.

MONUMENTE ISTORICE
Prin LEGEA nr.422 din 18 iulie 2001 privind protejarea monumentelor istorice este strict interzisă publicarea unor antichități care reprezintă monumentele istorice ce fac parte integrantă din patrimoniul cultural naţional.
Detalii: https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=28852

SUPRAVEGHEREA CONȚINUTULUI
Informațiile conținute de acest site (anunțuri, mesaje, conversații, texte) sunt supravegheate de către Administrația magazinuldeantichitati.ro. Administratorii site-ului au drept de a analiza și de a modera acest conținut pentru a garanta funcționarea corectă a sistemului și pentru a preveni orice operațiune ilegală. La solicitarea organelor autorizate magazinuldeantichitati.ro are dreptul de a publica acest conținut pentru a monitoriza și a împiedica orice acțiune ilegală.

RĂSPUNDEREA magazinuldeantichitati.ro
magazinuldeantichitati.ro nu este raspunzator și nu își asumă nicio obligație pentru conținutul anunțurilor postate de către clienți (utilizatori) pe site-ul www.magazinuldeantichitati.ro.
magazinuldeantichitati.ro nu își asumă în niciun fel răspunderea pentru conținutul sau corectitudinea anunțurilor publicate de către utilizatori și nu garantează în niciun fel pentru cantitatea, calitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor puse spre vânzare pe site-ul www.magazinuldeantichitati.ro.
Site-ul www.magazinuldeantichitati.ro pune la dispoziția utilizatorilor săi (atât a vânzătorilor, cât și a cumpărătorilor) doar un cadru în care aceștia tranzacționează în mod direct produse, conform regulamentului de utilizare al site-ului.

DREPTURI DE AUTOR
Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea www.magazinuldeantichitati.ro și este reglementat prin legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul site-ului www.magazinuldeantichitati.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioara scrisa a unui reprezentant www.magazinuldeantichitati.ro.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI
Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil, și fără altă garanție. www.magazinuldeantichitati.ro nu ofera nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și materialele oferite, incluzând, dar nelimitându-se la funcționarea, informarea, conținutul, materialele sau produsele oferite pe site.
magazinuldeantichitati.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
magazinuldeantichitati.ro nu oferă nici o garanție în ceea ce privește condițiile de comunicații ale Utilizatorilor, inclusiv starea de funcționare a computerului personal.
magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa conturi sau anunțuri fără o notificare prealabilă a utilizatorilor pentru a garanta funcționalitatea mai optimă sau mai rapidă a paginii.
magazinuldeantichitati.ro nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor și acest site. Site-ul va fi accesat de bună voie, iar Utilizatorii își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

CONDIȚII COMERCIALE
magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele din site în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciul oferit.
magazinuldeantichitati.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
· eșuarea / invalidarea tranzacției online;
· neacceptarea de către banca emitenta a cardului Clientului / a tranzacției;
· date incomplete sau incorecte ale Clientului;
· activitatea Clientului poate produce daune site-ului și a partenerilor;
· multiplie livrări eșuate consecutiv;
· alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

În cazul în care clientul a făcut o plată din greșeală și doreste returnarea banilor ne poate contacta telefonic sau prin email și îi vor fi restituiți banii.

OBLIGATIILE magazinuldeantichitati.ro
magazinuldeantichitati.ro și furnizorii săi nu își asumă răspunderea pentru nicio pierdere de date sau informații rezultate din întârzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul magazinuldeantichitati.ro, al furnizorilor săi sau prin erori de omitere din partea Utilizatorului. magazinuldeantichitati.ro și furnizorii săi exclud orice sugestie sau garanție că:
a. serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori
b. eventualele defecte vor fi corectate
c. serviciul sau serverul pe care îl pune la dispoziția Utilizatorilor este lipsit de viruși sau alte componente care ar putea dauna Utilizatorilor și nu pot fi responsabili de vreo acțiune pe care aceștia o întreprind pe baza respectivelor informații sau a serviciului.
Sub nicio circumstanță, magazinuldeantichitati.ro nu poate fi responsabil pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din, sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanță al serviciului, a acestui site web sau site-uri web în legătură cu acesta.

UTILIZARE IMPROPRIE ȘI RĂSPUNDERI

 1. Clientul este de acord să folosească serviciul numai în scopuri legale.
  Clientul se obligă că:
  a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera orice fel de informație sau servicii obținute de pe, sau prin intermediul acestui site web;
  b. nu va permite vreunui terț (și nu îl va autoriza) să folosească serviciul magazinuldeantichitati.ro pentru a transmite sau a recepționa materiale care contravin oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natura obscenă, amenințător, agresiv, defaimator;
  c. nu va desfășura (și nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului”. Utilizatorii care violează securitatea sistemului pot fi acționați în instanță, civil și penal.
 2. Clientul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze magazinuldeantichitati.ro în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea serviciului magazinuldeantichitati.ro de către client, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, stricăciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de magazinuldeantichitati.ro ca urmare a încălcării sau ignorării de către client a acestor Termeni și Condiții.

FRAUDĂ
Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat și care expiră după o perioada predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsură să afecteze bunul mers al campaniilor sau al paginii, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. magazinuldeantichitati.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.
Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi, dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienților magazinuldeantichitati.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor, deturnarea continutului livrărilor către terți etc.) vor fi pedepsite conform legii penale

SECURITATE

 1. Clientul ia la cunostință că echipa magazinuldeantichitati.ro nu poate controla și nu oferă niciun fel de sugestii, garanții sau condiții privind securitatea sau conținutul informațiilor care trec prin sistem, prin Internet sau prin serviciul oferit.
 2. Clientul ia la cunoștință că serviciile sunt disponibile prin Internet și, deși magazinuldeantichitati.ro va face tot ce îi stă în putință pentru a menține securitatea informațiilor, nu poate garanta că informația pe care Clientul o primește sau o trimite folosind serviciile puse la dispoziție va fi permanent în siguranță.

CONEXIUNEA LA ALTE SITE-URI SAU TERTE PARTI

 1. Serviciul poate fi folosit de către Client pentru a afla diferite informații despre abonații magazinuldeantichitati.ro.
 2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este făcută numai pentru ajutorul Clientului și nu implică sprijinirea de către magazinuldeantichitati.ro a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri cu operatorii lor. Clientul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.
 3. magazinuldeantichitati.ro nu garantează că serviciile sau conținutul furnizate de terțe surse sunt acceptate și disponibile în orice parte a României. Dacă Clientul accesează alt conținut sau servicii de pe site-uri ale unor terți, magazinuldeantichitati.ro nu este responsabil pentru respectarea de către Client a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele țări.

GENERALITĂȚI

 1. Modificari ale acestor Termeni și Condiții – magazinuldeantichitati.ro poate modifica acești Termeni și Condiții la anumite intervale de timp fără a anunța Clientul personal. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoștința Clientului prin afișare directă pe site-ul web www.magazinuldeantichitati.ro. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către Client, dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web.
 2. Forța majora – magazinuldeantichitati.ro nu își asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevăzute în Termenii și Condițiile prezentate, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său, incluzând, dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiții meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului, a altor rețele sau a altor autorități competente de care magazinuldeantichitati.ro nu este responsabil.
 3. Jurisdicție – Acest site web (excluzând site-uri ale terțelor părți spre care exista link-uri) este controlat de către magazinuldeantichitati.ro. Prin accesarea acestui site, Clientul acceptă că acest contract și orice dispută legată de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar Clientul admite să se supună jurisdicției exclusive a Tribunalelor României. Acest site web poate fi accesat de oriunde din România și din străinătate. magazinuldeantichitati.ro nu oferă nici o asigurare că conținutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor țări în afara României. Dacă Clientul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său și este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se află.
 4. Confidențialitate – magazinuldeantichitati.ro nu garantează că utilizarea de către Client a acestui site va fi confidențială. magazinuldeantichitati.ro nu este responsabil pentru nicio pagubă pe care o suferă Clientul sau altă persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea de către Client a acestui site. Orice informație pe care Clientul o dezvăluie pe site se poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul când folosește acest site web. Unele servicii pe care le accesează Clientul pe acest site îi permit să primească informații cu caracter personal.

Clientul accepta sa adere la Termenii și Condițiile prezentate.

Clientul confirmă că a citit și acceptat Termenii și Condițiile prezentate. Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții .

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.