Este cea mai veche galerie de antichități și obiecte vechi de valoare din Cluj-Napoca, acoperind o gamă largă de obiecte: numismatică, obiecte de argintărie și sticlărie, bijuterii, ceasuri, obiecte tehnice, tablouri și alte curiozități antice.

Criteriile avute în vedere în selecția pieselor din ansamblu sunt valoarea și calitatea, iar acest proces are loc de peste 20 de ani, galeria fiind înființată în anul 1992. Prezența lor în online permite doar vizualizarea produselor, iar procesul de achiziționare are loc de obicei la fața locului, de luni până vineri, între 10:00 și 17:00 și sâmbătă între 10:00 și 13:00.

O dată pe lună se organizează și un târg în Iulius Mall Cluj-Napoca, între orele 10:00-21:00, iar această tradiție a început în anul 2009. Deținătorii galeriei sunt disponibili și telefonic, în cazul în care obiectul dorit nu apare online; cel mai probabil acesta se află în depozit.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.