Antic Shop este un magazin de antichități care își desfășoară activitatea exclusiv online și care oferă tuturor persoanelor posibilitatea de a publica în mod gratuit anunțuri despre obiecte antice. Categoriile pe care cei interesați le au la dispoziție variază de la numismatică până la opere de artă, colecții întregi de cărți sau hărți.

Website-ul antic-shop.ro este foarte bine structurat, câmpul de căutare permite folosirea mai multor filtre, care duc rapid la rezultatul dorit, iar ca în cazul tuturor micilor piețe de desfacere virtuale, există posibilitatea de a publica anunțuri promovate, care se vor afla mereu în topul rezultatelor.

Antic Shop are o poziție de top în peisajul actual al magazinelor de antichități prin sistemul său de siguranță, care verifică fiecare utilizator în parte și validează orice anunț publicat, dar și prin lansarea unei versiuni pentru telefon și crearea unui sistem simplu de mesagerie între utilizatori.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.