Grupul de Facebook Liga vechiturilor atrage întâi de toate, prin nume. O ligă transmite o tentă de mister, de accesibilitate oarecum constrânsă de anumite criterii. Poate chiar de aceea, administratorii au ales să îl facă privat. Are în prezent peste 6.400 de membri și o rată ridicată a postărilor; se poate ajunge și la 60 de postări pe zi.

Cei doi administratori și moderatorul sunt prompți în acceptarea cererilor de aderare. După ce ai devenit membru al Ligii, poți invita și tu prieteni despre care crezi că ar fi interesați de astfel de produse. Cert este faptul că membrii actuali au curaj să posteze chiar și obiecte cărora nu le cunosc întrebuințarea; atât timp cât sunt oferite fotografii, orice persoană al cărui interes este stârnit, poate contacta vânzătorul.

Printre obiectele mai aparte care au fost oferite spre vânzare până acum, se numără o mașină de sfărâmat porumb, niște bețe pentru frigărui, cu capete din bronz și care datează de prin 1950, o casetă din metal și lemn, cu temă vânătorească, o râșniță din porțelan pictat și o busolă portabilă japoneză tip lanternă. Unele postări ies în evidență prin calitatea fotografiilor atașate.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.