Grupul de Facebook intitulat ANTICHITATI a fost creat în urmă cu 8 ani și este atât pentru vânzări, cât și pentru schimburi. Ca utilizator de Facebook, poți alege să aderi la el, dar chiar și fără a fi membru ai posibilitatea de a vedea toate postările. Are până la momentul actual mai mult de 13.000 de membri, doi administratori și un moderator, care împreună au formulat și un regulament clar pe care membrii au datoria de a-l respecta când fac o postare.

Numărul postărilor este destul de mare, în ultima lună adunându-se în jur de 420, care variază de la piese vintage, precum o brățară – recent postată – creată de designerul Jean Paul Gaultier, până la lămpi, picturi, seturi de tacâmuri și piese de mobilier. Toate postările au fotografii atașate, unele chiar fiind realizate la nivel profesionist.

Există și situații în care sunt postate obiecte care fac parte din colecțiile unor anticariate, cum a fost cazul unui ceas de podea cu mecanism Westminster – care bate și sfertul – care poate fi găsit la anticariatul Art Deco Arad.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.