Descris și ca Galerie de Artă, Magazinul de Antichități Buzău poate fi cel mai simplu accesat pe pagina de Facebook. Organizat pe categorii, numite Etichete, Website-ul magazinului este echipat cu un buton de căutare, care ajută mult dacă nu vrei să răsfoiești informațiile click după click și, folositor mai este și formularul de contact, pentru că, uneori, întrebarea ta poate fi mai concisă în scris decât telefonic.

La capitolul ce anume poți achiziționa intră bijuteriile, precum pandative, brățări, inele, dar și obiecte de mobilier, decorațiuni sau tablouri. Postările lor pe Facebook sunt dese și detaliate, făcând referire în principal la bijuterii. Afli dimensiunile exacte, poți analiza obiectul în fotografii clare, iar apoi mai poți să și suni pentru alte informații sau ca să rezervi „fructul dorit”. Ei îl pun deoparte, iar în descrierea postării va apărea #Rezervat.

Așa că dacă ești din Buzău sau doar în trecere și îți dorești să vezi totul la fața locului, adresa acestui magazin de antichități este Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 38 (intrare Casa de Cultură a Sindicatelor). Este deschis de la 09:00 la 17:00 de luni până vineri, sâmbăta doar până la 14:00, iar duminica fac pauză.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.