Schimbă povestea unui obiect din interiorul casei tale! Magazinul de antichități Classic Home Shop are sediul în Cluj Napoca, dar prin prezența din online oferă ocazia tuturor colecționarilor de obiecte cu bun-gust să le comande. Este vorba despre un magazin care se axează pe obiecte care spun o nouă poveste în funcție de casa în care ajung să fie amplasate.

Acestea pot fi obiecte mici de mobilier, corpuri de iluminat, obiecte de decor, textile pentru casă sau alte lucruri care ar putea fi oferite drept cadouri. Toate produsele achiziționate sunt livrate în cel mult 48 de ore.

Țările de proveniență a celor mai multe dintre articole sunt Italia, Austria și Germania; și deși multe dintre ele sunt second-hand, deținătorii magazinului garantează faptul că au în vedere în primul rând calitatea în procesul de selecție.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

  • Horvath Emese
    Răspunde

    Buna ziua! Hristos a inviat! Am de vanzare cateva obiecte de valoare: picturi in ulei de Virgil Salantiu si Andras Vernes, seturi de pahare de cristal Boemia, seturi de portelan vechi si frumoase, bibelouri, 2 articole din sticla de Murano. Daca va intereseaza achizitionarea lor, astept sa ma contactati. Multumesc. O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.