Ai nevoie de sfaturi de cumpărare pentru construirea inventarului? Duci lipsă de sfaturi de specialitate cu privire la evaluarea stării și evaluarea valorii antichităților și a obiectelor de colecție? Cauți modalități dovedite de a găsi clienți și instrucțiuni clare despre cum să navigați în rețeaua eBay și să o faci să funcționeze pentru tine? Vrei răspunsuri rapide la întrebări despre costurile de pornire, impozite și probleme juridice; și cuvinte cheie fiabile, descrieri și imagini care vor face ca listările tale să iasă în evidență și să obțină rezultate?

Această carte despre vânzarea de antichități vă ajută să înțelegeți cele mai importante aspecte atunci când vrei să vinzi/cumperi antichități online și este foarte utilă atunci când doriți să aflați mai multe despre vânzarea pe eBay și antichități. Îți va place această carte pentru că este ușor de citit și de înțeles și te va ajuta să vinzi mai multe obiecte de colecție online. Această carte este recomandată oricui dorește să afle informații detaliate despre antichități și obiecte de colecție vândute sau cumpărate pe internet.

Cum să vinzi antichitati si colectionabile online

Cartea „How to Sell Antiques and Collectibles on eBay… And Make a Fortune!” este scrisă de Dennis Prince, un vânzător de succes pe eBay, ale cărui câștiguri au depășit 20.000 de dolari pe lună, și vă oferă sfaturi privilegiate despre oportunitățile de vânzare neexploatate din această categorie populară.

Totuși, dacă nu ai deja o sursă de unde să poți procura antichități sau obiecte colecționabile, cartea nu te va ajuta în găsirea de comori, ci mai degrabă cu punerea în valoare a celor pe care le deții deja. Autorul face echipă cu expertul în colecționabil Lynn Dralle pentru a oferi toate informațiile necesare pentru a profita de avantajele imense ale vânzării de antichități și obiecte de colecție pe eBay.

Exista o sumedenie de cărți interesante despre antichități pe care vă invit să le evaluați.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.