Portalul antichitatigalerie.ro conține informații despre magazinele și galeriile de antichități din România. Reprezintă varianta de Pagini Aurii, la care poate apela oricine își dorește să intre în contact cu persoanele care și-au deschis afaceri în acest domeniu și au o experiență considerabilă în spate.

Chiar și atunci când locuiești de mai mulți ani într-un oraș, este posibil să nu știi ce astfel de magazine ai în proximitate, iar câteva click-uri pe harta interactivă de pe această platformă te pot scoate din impas.

Dacă folosești mai mult telefonul pentru căutări în online, îți poți descărca aplicația Antichități Galerie. În secțiunea Blog a website-ului pot fi citite articole scrise de parteneri și colaboratori despre obiectele și colecțiile pe care le dețin. Fiecare magazin și fiecare galerie prezente pe portal apare cu o descriere, o listă a serviciilor oferite și cu un album foto.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.