Din 2008, Anticariat 1 (Unu) oferă obiecte vechi și antichități variate în special cărți al căror preț începe de 5 lei, precum și o colecție impresionantă de tablouri, fotografii vechi si cârti poștale de colecție, mobilier vechi, discuri vinil, obiecte de decor, argintărie si instrumente muzicale.

Aici găsești orice carte îți dorești pentru că acest magazin de antichităti nu este doar un anticariat carti vechi, este o sursa de cultură in care intri pentru 5 minute și jumatate de zi mai târziu ieși cu gândul să te întorci. Poți reveni oricând onilne pe www.anticariat-unu.ro

Felurite cărți vechi, randuite frumos pe etajere ce au un miros de vechi, obiecte de valoare ca la un muzeu spre a fi admirate, angajati deschisi si prietenosi care te ajuta sa gasesti tot ce ai nevoie. Totul duce la un drum in fascinanta lume a informatiei scrise de demult.

La Anticariat 1 (Unu) vei găsi un veritabil cuib de arta, ce găzduiește lucrări de pictori romani, obiecte decorative vechi si rare, unde pot duce cărți vechi anticariat, toate la preturi foarte corecte. Nu ai cum să ratezi Anticariatul Unu din București dacă te pasionează istoria și antichitățile. Este printre putinele locuri din București cu tone de cărți. Un anticariat foarte bun pentru amatorii de cărți dar si bibliofili, tablouri vechi și obiecte de colecție. Vei găsi cărți interesante chiar și de la doar 2 lei si poți pierde lejer câteva ore aici căutând un titlu care să te atragă.

Personalul este profesionist, prietenos si amabil si ajutorul primit de la cei care lucrează aici este extraordinar! Anticariatunu universitate este un magazin de antichități restrâns ca spațiu căruia i-ar prinde bine amenajarea unui loc de citit sau de lecturat, înainte de cumpărarea cărților. Vizita la anticariat este comparabila cu vizitarea unui muzeu, unde îți propui să stai câteva zeci de minute și ajungi sa stai câteva ore bune, diferența fiind că aici, chiar poți atinge și achiziționa obiectele vechi expuse. În afară de cărți, se mai pot cumpăra și diverse ‘antichități’. Recomand o vizită la anticariatunu.

Dechis in Octombrie 2012 pe Str. Academiei, Nr. 4 – 6, Sector 3, Bucuresti ( vis-a-vis de Springtime Universitate, la coloane) ANTICARIAT UNU program de Luni pana Vineri de la 09:00 la 20:00 si Sambata de la 10:00 la 16:00, iar Duminica este inchis.

Daca nu ai drum prin București poți oricând vizita magazinul de carte veche Anticariat Unu Online

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.