Acest grup de Facebook este dedicat tuturor colecționarilor de obiecte vechi, cum ar fi: machete, ceasuri, timbre, plăci de vinil, sfeșnice, obiecte din alamă, statuete, tablouri, argintării, cărți, ziare, obiecte pentru decor, bijuterii, coliere, inele, etc. Fiind online, orice persoană din orice colț al țării se poate bucura de produsele oferite.

Grupul „Targ online de vechituri, antichitati si obiecte de colectie” a fost creat în 2018, iar în 2020 i s-a schimbat numele. Numărul de postări arată că este vorba despre o activitate destul de intensă, în ultima lună existând aproximativ 1.600. Cei 14 administratori au formulat și un set de reguli stricte, pe care toți utilizatorii au obligația de a le respecta. Cap de listă este faptul că se încurajează amabilitatea și politețea.

Prin anumite postări, persoane interesate caută obiecte și nu le vând; a fost vorba recent despre cineva interesat să cumpere o pipă Peterson System Standard, second hand, dar fără defecte. Respectiva persoană a atașat și o fotografie informativă, pentru o mai bună orientare.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.