THE LAMP MAN este un grup de pe Facebook, cu antichități care nu se încadrează doar în categoria lămpilor, fiind caracterizat mai degrabă de diversitate. Există aparate foto Kodak, telefoane vechi Romtelecom, figurine fel de fel, vase din alamă sau alte materiale, seturi de cești pentru cafea, pipe, felinare și, bineînțeles, lămpi.

Fiecare postare este însoțită de fotografii, include detalii esențiale, care pot fi aprofundate mai apoi în privat, iar după eventuala vânzare, multe persoane revin cu mențiunea că produsul nu mai este disponibil. Grupul este privat, ceea ce înseamnă că doar persoanele care aderă ca membri și sunt acceptați, pot vedea postările și trebuie totodată să urmeze un regulament scris privitor la cum trebuie să arate postările ideale.

Mulți dintre membri au mai mult de una, două postări, ceea ce indică faptul că sunt niște adevărați colecționari, care vor să împărtășească altor persoane ceea ce au achiziționat de-a lungul timpului. Orice utilizator Facebook poate găsi grupul dacă a auzit de numele său, fapt ce contribuie la popularizarea THE LAMP MAN.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.