Alături de muzeul de istorie naționala și arheologie din Constanța se organizează vara in weekend-uri de regulă, un tîrg ambulant de antichități, vechituri, obiecte vechi de arta li decorațiuni interioare vintage. De-a lungul laturii de nord-vest a muzeului sunt înșiruite aproximativ 20 de corturi cu tarabe si mese pline de tot felul de obiecte vechi valoroase dar nu numai. Se găsesc în târg și obiecte artizanale, lucrări de artă, tablouri, sculpturi si bijuterii vintage.

La fiecare stand ai cu cine discuta si poți încerca să negociezi un preț daca ai văzut un obiect decorativ interesant pentru casa ta. Atmosfera e plăcută și târgul e bine amplasat in umbra muzeului de arheologie din Constanta, unde poți vedea prin gard obiecte cu adevărat vechi, unele chiar antichități veritabile descoperite in zona Tomis.

Daca e frumoasă vremea, în piața Ovidiu e multă lume afară la restaurante și terase și chiar ai senzația că te afli în Agora. Recomandat este totuși să cumperi un obiect vechi înainte sa consumi ceva la berăria de la capătul târgului. Intrarea in târg este libera si necondiționată.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.