HQZ Antic este un magazin de antichități online din România, specializat în vânzarea de bijuterii, ceasuri, numismatică, argintărie și antichități și artă. Acesta este un loc unde clienții pot găsi o gamă largă de produse cu valoare istorică și artistică, oferindu-le o oportunitate unică de a adăuga la colecțiile lor articole cu un caracter distinct și cu o valoare de păstrare în timp.

HQZ Antic oferă o gamă largă de bijuterii din aur și argint, oferind diferite tipuri de produse, cum ar fi brățări, broșe, cercei, coliere, inele, lănțișoare, pandantive și seturi​1​. Printre bijuteriile recent adăugate se numără inele din aur galben de 14k cu opal cabochon, cercei din aur decorați cu ochi de tigru, și un lanț și pandantiv din aur cu topaz albastru și diamante​1​.

Colecția de ceasuri include ceasuri de mână și de cameră, cu o varietate de stiluri și epoci reprezentate. Recent, magazinul a adăugat ceasuri cum ar fi un ceas de semineu H. Kreitz din St. Petersburg și un ceas Tag Heuer Carrera​1​.

Secțiunea de numismatică, aur și investiții oferă o gamă de monede de aur, inclusiv un Cangur Australian de 24k și o monedă din aur de 5 Ruble din Rusia din 1876​1​.

De asemenea, magazinul oferă o gamă de argintărie, cu noi adăugiri recente precum un colier din cinci șiraguri cu pietre prețioase naturale – rubine, smaralde, safire albastre și galbene​1​.

Magazinul are, de asemenea, o secțiune dedicată antichităților și artei, care include picturi, sculpturi, mobilier, sticlă și diverse alte obiecte​1​. Totuși, nu am putut găsi informații specifice despre articolele recent adăugate în această categorie.

HQZ Antic oferă, de asemenea, servicii cum ar fi cumpărarea de ceasuri, bijuterii, metale și pietre prețioase, cumpărarea de antichități și obiecte de artă, expertizare și evaluare, și amanet de lux​1​.

Magazinul prezintă periodic articole cu discount, oferind clienților oportunități de a achiziționa produse la prețuri reduse​1​.

Cantitatea de produse disponibile variază, dar la momentul cercetării, magazinul avea 303 produse de bijuterii, 12 produse de ceasuri,

1 www.hqz.ro

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.