Acest binoclu mic alb pentru operă sau operetă este o bijuterie a tehnologiei optice vechi, îmbinând eleganța cu funcționalitatea. Corpul binoclului prezintă un design poligonal inedit, cu fațete clar definite care reflectă lumină în multe unghiuri. Finisajele aurii de pe elementele de metal completează albura strălucitoare a binoclului, oferindu-i un contrast sofisticat.

Mecanismul de reglaj al distanței este plasat convenabil în centrul binoclului și prezintă o serie de fețe drepte dispuse în cerc, pentru a permite o manevrare ușoară și precisă.

Pe binoclu, se găsesc marcajele „2,5x”, „65” și litera „C”, încadrată de un triunghi și un cerc. Acestea indică mărirea optica, deschiderea obiectivelor și probabil marca sau modelul binoclului.

Binoclul este însoțit de o teacă de piele neagră cu o textură fină, ce contribuie la aspectul general de calitate și eleganță. Teaca are propriile marcaje, „27” și „OTK 21”, care ar putea semnifica fabricantul, data de fabricație sau alte specificații relevante.

Toate acestea împreună creează un obiect cu o personalitate puternică, care aduce cu sine amintiri ale eleganței și sofisticării serilor la operă de altădată. Fiecare detaliu al acestui binoclu vechi pentru operă vorbește despre o eră în care stilul și calitatea erau considerate esențiale.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.