Târgul de Artă și Antichități la Shopping City Suceava: Oportunitatea de a Descoperi Comori Vintage

În perioada 13-14 iulie 2024, Shopping City Suceava va găzdui Târgul de Artă și Antichități, un eveniment așteptat cu entuziasm de colecționari și pasionați de obiecte vintage. Acest târg este recunoscut pentru diversitatea și calitatea exponatelor, oferind vizitatorilor ocazia de a explora și achiziționa piese unice și valoroase.

Ce puteți găsi la târg

La târg vor fi prezenți numeroși expozanți care vor aduce o varietate de obiecte, inclusiv:

  • Tablouri: Lucrări de artă realizate de artiști cunoscuți și necunoscuți, care pot adăuga un plus de eleganță oricărui interior.
  • Cărți Vechi: Tomuri rare și ediții de colecție care pot captiva orice pasionat de literatură și istorie.
  • Bijuterii: Piese vintage, de la inele și brățări la coliere și broșe, fiecare cu o poveste aparte.
  • Porțelanuri și Obiecte Decorative: Porțelanuri delicate și alte obiecte decorative care pot transforma orice spațiu într-o galerie de artă.

De ce să vizitați târgul

Acest târg este o ocazie perfectă pentru a descoperi obiecte cu adevărat speciale, fiecare cu propria sa poveste și valoare istorică. Fie că sunteți un colecționar experimentat sau doar un entuziast în căutarea unor piese deosebite, veți găsi cu siguranță ceva care să vă atragă atenția.

Atmosfera evenimentului

Târgul de Artă și Antichități la Shopping City Suceava nu este doar un loc de cumpărături, ci și o experiență culturală. Vizitatorii pot interacționa direct cu expozanții, pot afla poveștile din spatele fiecărei piese și pot negocia prețuri avantajoase. Atmosfera plăcută și diversitatea exponatelor fac din acest târg un eveniment de neratat pentru oricine apreciază frumusețea și valoarea obiectelor de artă și antichități.

Detalii suplimentare

Evenimentul, care a devenit unul de referință în calendarul centrului comercial, va aduna colecționari din numeroase orașe ale țării, precum Suceava, Rădăuți, Vatra Dornei, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Iași, Galați, Râmnicu-Vâlcea și Bacău. Printre exponatele colecționarilor se numără tablouri, cărți ilustrate vechi, obiecte din bronz, lemn, porțelan, sticlă, bijuterii, bibelouri, filatelie, ceasuri, mobilă veche și instrumente muzicale. Aceste obiecte nu doar că sunt frumoase și interesante, dar trezesc și nostalgia anilor trecuți, oferind o legătură cu îndeletnicirile de odinioară ale locuitorilor.

Târgul de Artă și Antichități este mai presus de toate un eveniment cultural, care aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor. Acesta este un prilej de a descoperi obiecte cu povești de viață încântătoare, vechi de zeci de ani, care odată cu trecerea timpului capătă o valoare spirituală de neprețuit.

Nu ratați această oportunitate unică de a explora și achiziționa comori vintage în cadrul Târgului de Artă și Antichități din Suceava, în perioada 13-14 iulie 2024!

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a evenimentului.

gânduri, păreri, dialoguri, întrebări

Lasă un răspuns

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.