A fost o data de demult, o vreme când au fost făcute niste obiecte care au rezistat proba timpului trecut. Ele erau fie statui, mobila, cărți, dar și tablouri, bijuterii sau haine vechi și placi mari și mici muzicale. Doar câteva reușesc sa rămână integrale și le întâlnim mar rar și doar de câteva ori in viata noastră.

Obiecte vechi și bine întreținute găsești cu siguranța in palatul vechiturilor. Artefactele se transfera și găsesc casa noua cu mare ușurința și in contextul nou, schimba implicit atmosfera și chiar in dar vechiturile se dau cadou.

Palatul Vechiturilor are ușile locației sale online deschise pentru toți iubitorii de cărți, muzică și filme, care caută să achiziționeze diverse tipuri de conținut frumos conturat între două coperte și un cotor, CD-uri, DVD-uri, discuri vinil, Blu-ray sau casete audio.

Bine-veniți sunt și colecționarii de aparate foto, mașini de scris, diafilme și diapozitive, obiecte militare sau multe alte piese despre care s-ar putea foarte ușor spune că sunt pe cale de dispariție.

Ceva deosebit la acest magazin online este faptul că încurajează publicul larg să facă donații. Ulterior, toate sumele de bani care sunt obținute în urma vânzării lor sunt folosite în beneficiul copiilor și adolescenților care fie se confruntă cu probleme de sănătate, fie au un talent pe care nu au posibilitatea să îl pună în valoare.

Deși activitatea de vânzare-cumpărare se desfășoară prin intermediul website-ului, Palatul Vechiturilor are și un sediu fizic în București, pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 192-194.
Acolo pot fi predate și donațiile.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.