Anticariat Unu – Magazin de carte veche și antichități

iun. 30, 2021 | 0 comentarii

Din 2008, Anticariat Unu oferă obiecte vechi și antichități variate în special cărți al căror preț incepe de 5 lei, precum și o colecție impresionantă de tablouri, fotografii vechi si carti postale de colectie, mobilier vechi, discuri vinil, obiecte de decor, argintarie si instrumente muzicale.

Aici găsești orice carte îți dorești pentru că acest magazin de antichităti nu este doar un anticariat, este o sursa de cultură in care intri pentru 5 minute și jumatate de zi mai târziu ieși cu gândul să te întorci. Poți reveni oricând onilne pe www.anticariat-unu.ro

Felurite cărți vechi, randuite frumos pe etajere ce au un miros de vechi, obiecte de valoare ca la un muzeu spre a fi admirate, angajati deschisi si prietenosi care te ajuta sa gasesti tot ce ai nevoie. Totul duce la un drum in fascinanta lume a informatiei scrise de demult.

La Anticariat Unu vei gasi un veritabil cuib de arta, ce gazduieste lucrari de pictori romani, obiecte decorative vechi si rare, carti vechi, toate la preturi foarte corecte. Nu ai cum să ratezi Anticariatul Unu dacă te pasionează istoria și antichitatile. Este printre putinele locuri din Bucuresti cu tone de cărți. Un anticariat foarte bun pentru amatorii de cărți dar si bibliofili, tablouri vechi și obiecte de colecție. Vei găsi cărți interesante chiar și de la doar 2 lei si poți pierde lejer câteva ore aici căutând un titlu care să te atragă.

Personalul este profesionist, prietenos si amabil si ajutorul primit de la cei care lucrează aici este extraordinar! Anticariatul unu este un magazin de antichitati restrans ca spațiu căruia i-ar prinde bine amenajarea unui loc de citit sau de lecturat, înainte de cumpărarea cărților. Vizita la anticariat este comparabila cu vizitarea unui muzeu, und îți propui să stai câteva zeci de minute și ajungi sa stai câteva ore bune, diferența fiind că aici, chiar poți atinge și achiziționa obiectele vechi expuse. În afară de cărți, se mai pot cumpăra și diverse ‘antichitati’. Recomand o vizită la Anticariat UNU.

Dechis in Octombrie 2012, anticariatul ‘ANTICARIAT UNU’ din Str. Academiei, Nr. 4 – 6, Sector 3, Bucuresti ( vis-a-vis de Springtime Universitate, la coloane) are program de Luni pana Vineri de la 09:00 la 20:00 si Sambata de la 10:00 la 16:00, iar Duminica este inchis.

Daca nu ai drum prin București poți oricând vizita magazinul de carte veche Anticariat Unu Online